fbpx Menu

Technisch onderhoud PV-installaties

Als projectontwikkelaar en leverancier van zonnepanelen is het in veel gevallen niet mogelijk om zelf het onderhoud van PV-installaties aan te bieden. Wanneer er storingen ontstaan is het altijd zoeken naar een geschikte lokale installateur die het onderhoud of de reparatie kan uitvoeren. Vanuit de markt kregen wij dan ook regelmatig de vraag of wij ook dit technisch onderhoud landelijk kunnen aanbieden.

Dankzij onze samenwerking met een grote, zeer ervaren Nederlandse dakspecialist en installateur kunnen wij ook het complete technisch onderhoud van PV-installaties aanbieden. Dit bedrijf heeft een landelijke dekking en kan dan ook in heel Nederland ingezet worden.

Wij kunnen u een totaal ontzorgingsconcept aanbieden. Hierin wordt het jaarlijks onderhoud en de inspectie van PV-installaties aangeboden. Standaard worden de installaties 1x per jaar bezocht en het preventief en correctief onderhoud conform de relevante richtlijnen en NEN-normen uitgevoerd. Optioneel kan deze inspectie uitgebreid worden middels een NEN3140 keuring.

Neem geheel vrijblijvend contact met onze medewerkers op voor meer informatie.