fbpx Menu

Reiniging van vervuilde zonnepanelen

Heeft u vuile zonnepanelen en neemt het maximale rendement van uw zonnepanelen sterk af? Doordat (fijn)stof, stuifmeel, aanslag of vogel uitwerpselen zich hechten aan zonnepanelen kan het rendement achteruit gaan. Regenwater spoelt deze vervuiling niet allemaal weg. Een jaarlijkse reiniging van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat deze vervuiling wordt verwijderd. Daarnaast draagt het bij aan de levensduur van uw zonnepanelen. Onderhoud is het behoud!

Roet aanslag op zonnepaneelReinigingsborstel 45 graden

Flevo Solar Wash is dé specialist in het milieuvriendelijk reinigen van grote hoeveelheden zonnepanelen. Wij maken uw zonnepanelen schoon met warm osmosewater en zonder reinigingsmiddelen. Of het nu gaat om een project op hoogte of een extreem grote hoeveelheid zonnepanelen, wij hebben aantoonbare praktijkervaring in het reinigen van deze projecten.

Dankzij onze praktijkervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het complete onderhoud van uw zonnepanelen. Door onze ervaring, een gedegen voorbereiding, goede planning en het juiste gereedschap zijn wij in staat onze werkzaamheden op een efficiënte wijze uit te voeren. Onze offertes zijn volledig en duidelijk. Indien u dat wenst maken wij na afloop een uitgebreide rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Installatiebedrijven uit binnen en buitenland, overheden, bedrijven energiecoöperaties behoren tot onze opdrachtgevers.

Neemt u gerust contact met ons op om een specifieke offerte te laten maken.