fbpx Menu

Reiniging van vervuilde zonnepanelen

Heeft u vuile zonnepanelen waardoor u niet meer het maximale rendement uit uw zonnepanelen kunt halen? Een jaarlijkse reiniging van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat u wel het maximale uit uw zonnepanelen haalt en tevens de levensduur van uw zonnepanelen verlengt.

Zonnepanelen worden nu eenmaal vuil door atmosferische vervuiling, de regen alleen kan ze niet schoonhouden. Wij maken uw zonnepanelen schoon door warm osmosewater en zonder reinigingsmiddelen die vaak belastend zijn voor het milieu.

Roet aanslag op zonnepaneel

Flevo Solar Wash is met haar ervaren medewerkers de specialist in het milieuvriendelijk reinigen van zonnepanelen. Dankzij jarenlange praktijkervaring op het gebied van vastgoedonderhoud en bouwkundige werkzaamheden hebben de medewerkers van Flevo Solar Wash de kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van zonnepanelen zodat u maximaal rendement haalt uit uw zonnepanelen. Installatiebedrijven, overheden, VVE’s, bedrijven en particulieren behoren tot de klantenkring van Flevo Solar Wash.

Door onze ervaring, een goede planning en het juiste gereedschap zijn wij in staat onze werkzaamheden op een efficiënte wijze uit te voeren waardoor onze tarieven scherp en aantrekkelijk zijn. Neemt u gerust contact met ons op om een specifieke offerte te laten maken.