fbpx Menu

Onze medewerkers

Flevo Solar Wash B.V. is gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van zonnepanelen zodat u maximaal rendement haalt uit uw zonnepanelen. Installatiebedrijven, lokale en landelijke overheden, verenigingen van eigenaars en bedrijven behoren tot de klantenkring van Flevo Solar Wash B.V.

Flevo Solar Wash B.V. reinigt uw zonnepanelen op professionele wijze met warm osmosewater en zonder reinigingsmiddelen die vaak milieubelastend zijn. Wij beschikken over het juiste gereedschap en de vakkennis om het schoonmaken van de zonnepanelen op een veilige, vakkundige en efficiënte wijze te kunnen uitvoeren.

Met wie kunt u in contact komen?

Tom Pappot

Algemeen directeur van Flevo Solar Wash B.V. en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, de planning en uitvoering van de werkzaamheden.

Stuur een mail naar Tom

Of bel: 06-13 36 50 28

 

 

Claudia Pappot

Administratief medewerkster bij Flevo Solar Wash B.V.  Claudia verzorgt voor de financiële en commerciële werkzaamheden.

Stuur een mail naar Claudia

Of bel: 06 – 55 81 83 84

 

 

Wij zijn gediplomeerd en in het bezit van het certificaat VCA-VOL.

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over Flevo Solar Wash B.V., onze dienstverlening, werkwijze en mogelijkheden, stuur dan vrijblijvend een e-mail naar ons via info@flevosolarwash.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.