fbpx Menu

Onze bedrijfsmiddelen

Voor het reinigen van zonnepanelen maken wij gebruik van een reinigingsborstel en een reinigingsrobot. De reinigingsborstel kan in een hoek van 45° gebogen worden. Hiermee gaat het reinigen nog prettiger. Met onze reinigingsrobot reinigen wij aaneengesloten panelen die op schuine bedrijfsdaken of in zonneparken liggen. De robot reinigt op een efficiënte en veilige manier grote hoeveelheden zonnepanelen.

Hieronder tonen wij u de bedrijfsmiddelen die wij kunnen inzetten. Dit alles vervoeren wij met een professionele bedrijfsbus en kantelbare aanhangwagen.

Reinigingsborstel 45 graden roterende borstel 45 graden

Reinigingsrobot reinigingsrobot

Naast de bedrijfsmiddelen voor het reinigen beschikken wij ook over maaimachines. Hiermee maaien wij het gras en het onkruid in zonneparken: een maairobot en een trekker. Met onze maairobot maaien wij het gras onder het laagste niveau van de stellages door. Naast een robotmaaier hebben wij recent een trekker aangeschaft. Met deze trekker maaien wij het gras in de paden en rondom de stellages in zonneparken.

De trekker is voorzien van een extra uitbreiding waarmee het gemaaide gras nog minder opspat na het maaien. Uniek in Nederland!

Maairobot maairobot

trekker trekker

hoogwerker hoogwerker

Kortom, wij zijn van alle markten thuis!