fbpx Menu

Beurs Solar Solutions International een groot succes!

Op woensdag 21 en donderdag 22 maart jl. stonden wij samen met de meest toonaangevende Nederlandse en internationale bedrijven op het grootste kennis-, netwerk- en vakevent voor zonne-energie in de Benelux, Solar Solutions International. Hierdoor kregen wij de gelegenheid ons bedrijf en onze diensten aan ruim 5.500 bezoekers te kunnen presenteren.

Flevo Solar Wash is gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van zonnepanelen met als doel het behalen van een optimaal rendement. Installatiebedrijven, overheden, VVE’s, bedrijven en particulieren behoren tot de opdrachtgevers van Flevo Solar Wash. Dankzij jarenlange praktijkervaring en een goede planning zijn wij in staat onze werkzaamheden op een efficiënte wijze in te delen waardoor onze tarieven scherp en aantrekkelijk zijn.

Wij willen álle mensen bedanken die onze stand bezochten op de beurs Solar Solutions International. Installateurs, architecten, projectontwikkelaars, een burgemeester, wethouders, burgers, schoolbesturen, bezoekers uit Nigeria en Kameroen, kortom: het was overweldigend!

Neem gerust contact met ons op om een specifieke offerte te laten maken.