fbpx Menu

Geslaagde kennismaking met Dakbehoud Nederland

Als professioneel reinigingsbedrijf van grote PV-installaties zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op de markt. Daarom bezochten we eind januari de vakbeurs facilitair en vastgoedonderhoud in Utrecht.

Dakbehoud Nederland

Eén van de exposanten op deze vakbeurs was Dakbehoud Nederland, dit is de dakonderhoudstak van NDA B.V. (Nederlandse Dakdekkers Associatie). Bij de NDA zijn een select aantal hooggekwalificeerde dakdekkersbedrijven uit heel Nederland aangesloten. In de beursstand toonde Dakbehoud Nederland onder andere een dakopstelling met zonnepanelen. Dit was de reden dat wij onszelf en onze bedrijfsactiviteiten voorstelden aan Erik Steegman, directeur NDA. Hij vertelde ons dat dakdekkers verbonden aan Dakbehoud Nederland regelmatig de vraag krijgen of het reinigen van zonnepanelen nodig is en of zij dat ook faciliteren. Wij waren op het juiste moment op de juiste plek!

Bedrijfspresentatie

Een aantal keer per jaar komen provinciale vertegenwoordigers van Dakbehoud Nederland in Nieuwegein bij elkaar om te bespreken hoe zij hun werkzaamheden nog verder kunnen professionaliseren. Twee weken na ons beursbezoek stonden wij in Nieuwegein om onze bedrijfspresentatie te geven aan deze vertegenwoordigers. Het was een mooie manier om ineens aan een grote groep mensen over ons dagelijks werk te vertellen. Het werd een geslaagde bijeenkomst waar we met veel plezier op terugkijken.  De aanwezigen waren zo enthousiast over ons verhaal dat de website van Dakbehoud Nederland inmiddels is uitgebreid met informatie over het belang van het reinigen van zonnepanelen”.

Het reinigen van zonnepanelen

Voor het behoud van de PV-installatie is het reinigen van zonnepanelen belangrijk en daarnaast levert jaarlijkse reiniging tot wel 10% extra rendement op. Wilt u meer weten over het reinigen van zonnepanelen en bent u benieuwd naar wat het voor u in euro’s kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om u en uw medewerkers er alles over te vertellen.

www.flevosolarwash.nl